dimarts, 28 de maig del 2013

Tunnejant capses de purets

Avui us presento unes capsetes de cigars petits, que he modificat per tal de posar dins seu algunes figures que ja he troquelat, agulles, etc. i que quedin amb una mica més d'estil.
El treball ha estat fàcil, enganxant paper amb cinta de doble cara, i posant alguna decoració: washi tape + cromo de picar en forma de papellona, i, troquel de cor + cinta de floretes blanca, que he entintat, igual que els marges del paper, per tal d''unificar les tonalitats.


 

Al posar un detallet a la tapa, amb el mateix disseny dels troquels que conté cada capsa, no haig d'obrir-les totes per saber que hi ha al seu interior.


També veureu que he fet algunes petites modificacions en la presentació del blog. Avui ha vingut la meva amiga Anna a casa, i m'ha ajudat a posar-lo al dia. Moltes gràcies, guapi!!

2 comentaris:

  1. Les capsetes queden fantàstiques!! has tingut una molt bona idea!! El meu vot és: "ten points" per les capsetes i "ten points" més, per les modificacions del bloc, té un altre caire, es veu tot més endreçadet :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho saps: NO EN LLENCIS NI UNA !!
      La propera la fem juntes i així aprens. Petó.

      Elimina