diumenge, 29 de juny del 2014

Diari d'estiu

El darrer dia que vaig passar pel "100x100 manualidades" vaig trobar uns papers preciosos de la col·lecció "Felicity" de Glitz.
I com que m'havia comprat un àlbum a Blokum, vaig pensar que em serien ideals per escrapejar-lo.



Són uns papers combinats en blau, rosa i gris, molt pastels, i que he anat combinant amb altres papers en els mateixos tons, per anar fent els diversos apartats.
La portada és un dels fulls de la col·lecció, on he posat un altre tros de paper per tapar la zona del cor retallat. i al seu interior he afegit un cor gris troquelat per mi.
El llom l'he delimitat amb una punteta de ganxet.


 Al llom es veu la base que vaig pintar amb puntura acrílica blanca, força dil·luida, doncs volia donar-li aquest toc com envellit.
I li he afegit un parell d'enganxines de la mateixa col·lecció.


 Les contraportades les he anat forrant amb papers, així com els diferents separadors que he creat amb paper craft.



Al darrer separador volia provar una cosa diferent, i l'he fet forrant el cartró amb roba de ratlles que tenia per casa, i que també combinava amb els papers comprats.



I aquesta és la part de radera, amb alguns cors més troquelats, i trossos dels fulls posats com a bandes.



En principi vull que sigui un diari d'estiu, on aniré posant fotos i la crònica del que anem fent. Però potser acaba derivant en un recopilatori de fotos dels meus fills, des de que van nèixer, doncs els colors s'hi diuen molt, i abans de que creixin més!!
Ja veurem. Com que ara estic instal-lada a Palamós, tot dependrà del que tingui a mà per treballar amb l'àlbum, o m'esperaré a tornar a estar per casa en uns dies i fer un recopilatori de fotos mentre els crios estan de colònies i els trobo a faltar...

Espero que us agradi el meu projecte i us serveixi d'inspiració per fer els vostres.

4 comentaris:

  1. Senzillament m'encanta!!! la portada i contraportada són molt dolces, amb el detall del cor i els papers són ideals!!! Segur que l'omplis amb les fotos que l'omplis serà molt especial! Un petonet

    ResponElimina
    Respostes
    1. gràcies Montse!!
      La veritat és que són uns papers tan dolços... que els faré servir en més d'un projecte!!
      Petons.

      Elimina
  2. M'he liat amb tantes publicacions, que quasi m'oblido d'un dels primers blocs que em va robar el cor!!! La portada m'ha robat el cor :D
    Gaudeix de la platgeta!!!
    Un petonàs!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que estàs "que te sales", amb tants seguidors i tants premis!! Jajajja Gaudeix del teu èxit.
      No pateixis, hi ha confiança.
      Petó fort.

      Elimina